Actorul clujean Dragoș Pop a fost invitat la podcastul „Clujăreala”, realizat de Marius Aciu, și a împărtășit detalii interesante despre cariera sa plină de umor și pasiune pentru teatru. Absolvent al Departamentului de Teatru al Facultăţii de Litere din cadrul Universității „Babeş-Bolyai“ din Cluj-Napoca, promoţia 1998, clasa prof. Miriam Cuibus, Dragoș Pop este angajat al Teatrului Național clujean din 1998.
În cadrul podcastului, actorul a vorbit despre parcursul său de la politehnică la teatru, menționând cu umor că era „extrem de inteligent, cel mai inteligent dintre ingineri și probabil cel mai slab inginer dintre actori”. De-a lungul anilor, Dragoș Pop a fost format de întâlnirile cu profesorii săi și a dezvăluit că teatrul a fost întotdeauna viața sa și sursa sa de învățături și experiențe.
În discuția din podcast, Dragoș Pop a vorbit și despre importanța umorului în viața sa, precum și despre procesul de creație din spatele comediei. A evidențiat faptul că umorul se construiește pe baza unor elemente precum cruzimea, contrastul și cultural, oferind exemple concrete din societatea românească.
Actorul clujean a punctat și importanța expunerii tabuurilor în moduri creative și amuzante, considerând că umorul poate fi un instrument puternic de abordare a unor subiecte delicate sau controversate. În concluzie, Dragoș Pop a subliniat că umorul, într-o lume plină de provocări, poate aduce bucurie și estetică în relațiile interumane și în discuțiile despre aspecte sensibile.
Citeste articol integral
Sursa & Foto Credit- “cluj24.ro”
Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News sau în urma unor acorduri scrise cu publicațiile. După cum observați, este specificată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.
Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com
Cititi Termeni si Conditii