Termeni si Conditii

clujexpres.ro este un director/feed de presa unde puteți găsi știri de la toate ziarele online locale, dar și știri naționale, internaționale. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul știrilor prezente pe website-ul nostru și toate informațiile preluate de pe alte website-uri de știri sunt pur informative. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținut nici drepturi asupra conținutului. Dacă doriți ca știrile ziarului dvs să nu mai apară în directorul de presă: clujexpres.ro, ne puteți trimite un email la medialux85@gmail.com și preluarea articolelor de pe site-ul dvs va fi oprită.

De asemenea continutul este preluat in conditiile si recomandarile facute de Clubul Roman de Presa:

“Clubul Roman de Presa considera ca, in absenta unui acord incheiat cu detinatorul drepturilor, materialele de presa pot fi preluate, obligatoriu cu citarea sursei, in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din respectivul material.

Consiliul de Onoare al Clubului Roman de Presa”

Pagina de Termeni și Condiții pentru Agregatorul/Motorul de Căutare de Știri Locale:

1. Despre Serviciu:

1.1. Bun venit pe platforma noastră de știri locale. Suntem un agregator/motor de căutare care preia automat conținut din feed-ul Google News, dar nu preluăm direct știri de pe publicația dvs.

1.2. Respectăm etica jurnalistică și drepturile de proprietate intelectuală. Preluăm un anumit număr de cuvinte, le rescriem, cităm sursa și adăugăm creditul foto.

1.3. Având în vedere preluarea automată din feed-ul Google News, nu controlăm în totalitate sursele preluate.

2. Preluare de Știri:

2.1. Unde avem acord cu publicațiile, preluăm știri în conformitate cu termenii conveniți.

2.2. În cazul lipsei unui acord, preluăm în limita a 500 de semne conform recomandărilor Clubului Român de Presă și în baza termenilor și condițiilor găsite pe site-urile publicațiilor.

2.3. Dacă nu am găsit termeni și condiții de folosire, preluăm în baza recomandărilor făcute de Clubul Român de Presă, incluzând link activ către articol și credit foto.

3. Opt-Out:

3.1. Dacă doriți să întrerupem preluarea știrilor de la publicația dvs., vă rugăm să ne trimiteți un mesaj pe adresa medialux85@gmail.com, iar noi vom acționa imediat.

4. Avantaje pentru Publicațiile partenere:

4.1. Indexare rapidă în motoarele de căutare datorită linkului activ pe platforma noastră.

4.2. Conținutul nu este duplicat, deoarece rescriem în maxim 100 de cuvinte.

4.3. Posibilitatea de a face parte dintr-un sindicat de presă/platformă online.

4.4. Oferim acces gratuit la o platformă de monitorizare trafic și statistici în timp real pentru website-uri românești, inclusiv analize web, monitorizare trafic web, vizitatori unici și afișări.

5. Contact:

5.1. Pentru orice întrebări sau solicitări, vă rugăm să ne contactați la adresa de email medialux85@gmail.com.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor:

6.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții. Orice modificare va fi comunicată în mod corespunzător.

 

Limitarea raspunderii
In masura maxima permisa de lege, Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului publicat de acesta, nici pentru intreg continutul oferit de catre terti prin intermediul Site-ului. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

In masura maxima permisa de lege, Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Site-ului si, In masura maxima permisa de lege, nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti, secvente, modul al Continutului Site-ului sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.

Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului “asa cum sunt”, “asa cum sunt disponibile”, iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. In consecinta, in masura maxima permisa de lege, Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere nici cu privire la orice informatii si date din Continutul Site-ului, inclusiv, dar nu numai cele privind textul, imaginile, secventele video, avatarurile, blogurile sau orice alta activitate legata de utilizarea, precum si niciun alt efect juridic derivand din acestea.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului.

In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit in masura maxima permisa de lege de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe Site sau prin intermediul Serviciului, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare.

In cazurile de forta majora si caz fortuit, Administratorul Site-ului si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

Utilizatorii sunt de acord sa apere si despagubeasca integral pe Administratorul Site-ului si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara niciun fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice actiune neautorizata a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciului si Site-ului.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist